top of page
lineowrenfotografi-stavangerpsykologhus-bestilling-10.jpg

Svein Gran

Psykologspesialist

Før jeg ble psykolog var jeg utdannet lærer og jobbet som lærer på en barneskole i ett år. Jeg liker fremdeles å undervise og holde foredrag og seminarer innen tema som berører psykisk helse.

 

Jeg var ferdig utdannet psykolog i Bergen i 1999, og ble spesialist i klinisk psykologi (det vil si behandling av psykiske lidelser) i 2004. Jeg jobbet innen offentlig helsevesen og var poliklinikkleder på Sola DPS frem til 2011 da jeg startet privatpraksis.

Mine tanker om psykisk helse

Jeg liker mennesker og jeg liker å skape et trygt rom der vi kan utforske livet sammen og finne frem til nye løsninger.

 

Når vi skal prøve å sortere og forstå det menneskelige trenger vi et samtalerom der det også er rom for humor og undring, i tillegg til de teraeputiske teknikkene og de psykologiske teoriene. Det finnes mye viktig og god teori, men i møtet med enkelt-mennesket finnes ingen standard-svar!

 

Terapi handler ofte om å få tid til å sortere og til å erkjenne følelser. Mange trenger hjelp til å komme ut av negative tankemønstre og stress. Ofte opplever vi at vi må snakke om "hvor du kommer fra" før vi kan forstå "hvor du skal hen".

 

Jeg er også opptatt av oppmerksomhetstrening/ mindfulness, det er en en form for mental trening som kan gjøre oss bedre i stand til å integrere følelser og til å hente frem kroppens positive energi.

Hva jeg kan tilby

  • Individuell terapi / psykologtime

  • Parterapi

  • Mindfulness-trening

  • Veiledning

  • Foredrag

Ta kontakt

Du trenger ikke henvisning fra lege, bare send meg en mail eller bestill time direkte i min online-timeplanI første timen forklarer du nærmere om hvorfor du tar kontakt og så lager vi en plan ut fra det. 

bottom of page